tirsdag den 26. oktober 2010

Efterårs ferien~ Dudududuuun.

Efterårs ferien var så nice, generelt er oktober måned min ultimative yndlings måned.
Den startede med kulurnatten + paramount, og fortsætte med lidt arbejde, familiefødselsdag hos kæresten, og koncert. og sluttede med 3 dages Cosplay Ready og en god kop kaffe hjemme hos Johan. Det kunne ikke blive meget bedre.

Lolita meetup'et, som mig og Angelica stod for, var rigtig hyggeligt. Sluttede dog ret tidligt, men folk var mega flotte, og det var så nice at der var gjort så meget ud af det, og super hyggeligt at ende med lidt shopping og øl bagefter med Angelica. x3
Det var mega øv at jeg glemte mit kamera, dagen før meetup'et var min GaGa billet fuldstændig forsvundet, så hele mit værelse var et stort kaos efter at have ledt efter den D: så det var en ret stresset dag XD (heldigvis fik jeg en ny af billetlugen GRATIS henne til koncerten).
Men et lille billede af mig og Angelica:

Billede taget og stjålet af Hoby fra J-Fashion! tak for det :D

Min mor havde hjulpet mig med nederdelen, som jeg blev overraskende tilfreds med, selvom de satans græskar hoveder tog en evighed at klippe ud, og var hellere ikke for kønne:

*

Regner med at klippe græskarene af, og så bruge nederdelen til et andet formål.

Min mor var bare i super-mor humør, så hun syede også lige en ny petti til mig? Som faktisk fungerer ret godt, jeg ved ikke helt hvad der gik af hende, men hun brugte undskyldningen at hun selv manglede en(???), selvom hun alligevel ikke ville kunne passe den hun lavet.


Modtog faktisk også en pakke idag, jeg troede selvfølgelig at det var min paryk, men næh nej, nogle strømper bukser der var tiltænkt meetup'et, som jeg selvfølgelig havde glemt alt om, og som selvfølgelig kom en uge for sent. Æv. Men mon ikke jeg kan bruge dem en anden gang, de er nice.

1 kommentar:

  1. Din efterårsferie lyder total nice :'D På trods af stress over den forsvundende koncert billet!

    Og jeg synes dit Halloween outfit var mega nuttet *-* + Fedt at din mor sådan hjælper dig med at sy og bare lige laver en petti til dig!! :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...